Ons verhaal

Tilly Modes

Tilly Modes, reeds 3 generaties lang een familiezaak. Al van toen Katrien Vanden Bogaerde een klein meisje was werd ze in de wondere wereld van creativiteit ondergedompeld. Niet alleen haar grootmoeder maar ook haar eigen mama voerden de ambacht van modiste uit. Het was voor Katrien dan ook snel duidelijk dat ook haar hart lag in het maken van hoeden en bijhorende accessoires en Tilly Modes verder te zetten. In 1990 nam Katrien dan ook officieel de zaak over van haar moeder. 

Bij Katrien vindt u hoeden die uniek zijn en op maat gemaakt kunnen worden, er wordt geluisterd naar de wens van de klant. Bij het ontwerpen van hoeden houdt Katrien rekening met zowel de persoonlijkheid, het fysieke, de omstandigheden en het budget van haar klanten. Niet alleen kan u hier terecht voor unieke creaties zoals bijvoorbeeld trouwhoeden maar ook voor modieuze stuks die u beschermen tegen koude winterdagen of warme zomerdagen zoals mutsen of zonnehoedjes, voor ieder wat wils!

Hier kan u terecht voor klassieke, tijdloze stuks waar zeker een fantasietje aan te pas kan komen. Het atelier van Katrien beschikt ook over een grote variëteit aan materialen en stoffen waarmee unieke stuks gemaakt kunnen worden maar niets houdt u tegen om met u eigen stoffen langs te komen en samen met Katrien te brainstormen over wat u wilt, waarmee zij hier dan aan de slag kan gaan. Kom zeker eens langs met uw wensen of voor een nieuw hoedje, een warme sjaal, toffe handschoenen of unieke handtassen! Aarzel zeker niet contact met ons op te nemen.